фарма

Таг
6Вести

СЕ БАРА НОВ ДОМ ЗА 4.000 БИГЛОВИ СПАСЕНИ ОД ФАРМА ВО САД

ЈАГОДИТЕ НА ВИМБЛДОН ВЕЌЕ 30 ГОДИНИ ДОАЃААТ ОД ИСТА ФАРМА, ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ СЕ ЈАДАТ 30 ТОНИ

ПАРИЗ ЈА СОЗДАВА НАЈГОЛЕМАТА СВЕТСКА УРБАНА ФАРМА НА ПОКРИВ, ДНЕВНО ЌЕ ДАВА 900 КИЛОГРАМИ ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ

ДРВОТО ЌЕ БИДЕ ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ГРАДЕЖЕН МАТЕРИЈАЛ ВО ФРАНЦИЈА, А ЌЕ СЕ ГРАДАТ И 100 УРБАНИ ФАРМИ

УНЕСКО ЗАШТИТИ ФАРМА ЗА ПАСТУВИ ВО ЧЕШКА СТАРА 440 ГОДИНИ

РОТЕРДАМ ДОБИ ПЛОВЕЧКА ФАРМА КАКО МОДЕЛ ЗА ХРАНЕЊЕ ГРАДОВИ ВО ИДНИНА