ФДУ

Таг
3Вести

ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ВО ФОКУСОТ НА 31. ИЗДАНИЕ НА СКОМРАХИ

ФДУ ЌЕ ГО СЛАВИ ГОРАН СТЕФАНОВСКИ ОД 27 МАРТ ДО 27 АПРИЛ

ПОД МОТОТО „НЕ ДРАМАТИЗИРАЈ“ ПОЧНУВА 30. СКОМРАХИ, СЕКОЈ ДЕН ЌЕ ИМА ПО ДВЕ ПРЕТСТАВИ