Филип Коруновски

Таг
3Вести

„СИМБИОТИКС“ – ЗАЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА НА БРАЌАТА КОРУНОВСКИ ВО ВЕЛЕС

КОВИД ИЗОЛАЦИЈАТА Е ИНСПИРАЦИЈА ЗА НОВАТА ИЗЛОЖБА НА ФИЛИП КОРУНОВСКИ ВО ВЕЛЕС

ФИЛИП КОРУНОВСКИ ВО ВЕЛЕС ИЗЛОЖУВА ЦРТЕЖИ НАПРАВЕНИ НА ХАРТИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ