филм

Таг
71Вести

„КАЈМАК“ ВО ТАЈВАН СЕ ВИКА „ДУЕТ ВО СТРАСТ“, МАНЧЕВСКИ ЦЕЛ ЧАС ДАВАШЕ АВТОГРАМИ

„КУЌА ОД ИВЕРКА“ ЗА ДЕЦАТА ВО УКРАИНСКАТА ВОЈНА ПОБЕДИ НА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА ДОКУМЕНТАРЦИ

„КАКО ДА СЕ ПРЕЖИВЕЕ ПАНДЕМИЈА“ ГО ОТВОРА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА ДОКУМЕНТАРЦИ

МОДЕН ЛЕКСИКОН НА МЕТ ГАЛА – ЅВЕЗДИТЕ СЕ ВРАТИЈА НА НАЈГЛАМУРОЗНИОТ МОДЕН НАСТАН (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КРАТКИОТ ФИЛМ „ПРОБЛЕМОТ НА ТИНА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 30 ЈУНИ ВО ПАРКОТ НА МКЦ

ХРВАТСКИ ГОСТИ, ТАНЦОВ ФИЛМ И СОЛО ПРЕТСТАВА ВЕЧЕРВА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ШВЕДСКАТА КОМЕДИЈА „БРИТ-МАРИ БЕШЕ ТУКА“ ИГРА ВО МИЛЕНИУМ

„ВРБА“ ДОБИ НОМИНАЦИЈА ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ, МАНЧЕВСКИ ЗА НАЈДОБАР РЕЖИСЕР НА ФЕСТИВАЛОТ РЕЈНДЕНС ВО ЛОНДОН

„БИКИНИ МУН“ ВО ФРАНЦИЈА И САД, „ВРБА“ ВО КИНА – ФИЛМОВИТЕ НА МАНЧЕВСКИ ИГРАА НА ТРИ КОНТИНЕНТИ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ

МОЌНА, СУПТИЛНА, ПРЕКРАСНА ДРАМА, ВЕЛИ „ВАРАЈАТИ“ ЗА „ВРБА“ НА МАНЧЕВСКИ