филмови

Таг
23Вести

СУНЧИЦА УНЕВСКА СО ТРЕТА КНИГА ФИЛМСКИ РЕЦЕНЗИИ, „ДУХ ВО ШКОЛКА“

МАКЕДОНСКИ ФИЛМОВИ И ФИЛМСКА МУЗИКА ВО ТЕТОВО, БИТОЛА И СКОПЈЕ ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ

ВЕЛЕШАНИ 10 МЕСЕЦИ ЧЕКААТ ДА ПРОРАБОТИ ГРАДСКОТО КИНО

ПОЧНУВА ЛЕТНОТО КИНО ВО МСУ, ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН, НО ДОЗВОЛЕНИ СЕ 50 ГОСТИ

90 ФИЛМОВИ ОД 11. МОБИЛ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ БЕСПЛАТНО ДОСТАПНИ ОНЛАЈН

ФИЛМСКИ ВЕЧЕРИ СО ЧАРЛИ ЧАПЛИН ВО ДВОРОТ НА КИНОТЕКАТА

ОД ДЕНЕСКА ЧЕТИРИ ФИЛМСКИ ВЕЧЕРИ ВО ДВОРОТ НА КИНОТЕКАТА

МСУ СТАРТУВА СО ОНЛАЈН ФИЛМСКА ПРОГРАМА, ЌЕ ТРАЕ ДО 23 ЈУЛИ

КОВИД-19 ГИ ПОМЕСТИ ПРЕМИЕРИТЕ И НА „ДОКТОР СТРЕЈНЏ 2“ И НОВИОТ „СПАЈДЕРМЕН“

НАД 200 ФИЛМОВИ БЕСПЛАТНО ДОСТАПНИ ПРЕКУ ПЛАТФОРМАТА НА „КАТАВЕЈ“