фламинга

Таг
8Вести

ЗА 2,5 ГОДИНИ НАПРАВИВМЕ ЕВРОПСКА ЗООЛОШКА, ВЕЛИ ТИМОТ НА СКОПЈЕ ЗОО

СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА ЌЕ ДОБИЕ АРКТИЧКИ БЕЛИ ВОЛЦИ

РЕКОРДНИ 150.000 ФЛАМИНГА ГО ОБОИЈА МУМБАЈ ВО РОЗЕВО ДОДЕКА Е ВО КАРАНТИН

РОЗЕВИ ФЛАМИНГА ПРОНАЈДОА РАЈ ВО ЛАГУНА ВО АЛБАНИЈА ВО УСЛОВИ КОГА НЕМА ЛУЃЕ

ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ ГИ ДОБИ БЕЛИТЕ ЛАВОВИ БЕЛА И ЧАКА

БЕЛОНОСЕСТИ КОАТИЈА НОВИ ЖИТЕЛИ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

ПИНГВИНИТЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ЌЕ СЕ ЛАДАТ СО ВЕНТИЛАТОРИ, ЗА ФЛАМИНГАТА СЕ ПРАВАТ ЕЗЕРЦА

ФЛАМИНГА ОД МИНХЕН ЌЕ СТИГНАТ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА