фонтана

Таг
3Вести

ФОНТАНИ СО РАКИЈА ГИ КРЕПАТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ЖИВОПИСНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА ВО ГЕРМАНИЈА

ШТИПСКИ УЧЕНИЦИ ГИ ИЗРАБОТИЈА ПРВИТЕ МОЗАИЧНИ ФОНТАНИ ВО ГРАДОТ

ДУБАИ ЈА ОТВОРИ НАЈГОЛЕМАТА ФОНТАНА НА СВЕТОТ