Фортнајт

Таг
3Вести

ОСУМГОДИШНО МОМЧЕ СТАНА ПРОФЕСИОНАЛЕН ГЕЈМЕР, НО ЗАСЕГА НЕ СМЕЕ ДА ИГРА ЗА ПАРИ

16-ГОДИШНИК ОСВОИ ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТКАКО СТАНА СВЕТСКИ ПРВАК ВО ВИДЕОИГРАТА „ФОРТНАЈТ“

ДЕЦА ОД 12 ГОДИНИ ЌЕ СЕ БОРАТ ЗА ПРЕМИЈАТА ОД ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА СВЕТСКИОТ КУП ВО ВИДЕОИГРАТА „ФОРТНАЈТ“