Француски институт

Таг
6Вести

ДЕФИЛЕТО НА ФРАНЦУСКАТА ТЕАТАРСКА ГРУПА „КИДАМ“ НИЗ ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ ОДЛОЖЕНО ЗА 29 ЈУНИ

ФРАНЦУСКА КНИЖЕВНА ВЕЧЕР СО МАТИЈАС ЕНАР НА 19 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

ГАЛА ВЕЧЕР СО ШПАНСКО-ФРАНЦУСКИОТ ФИЛМ „ЅВЕРОВИ“ ВО МИЛЕНИУМ

„ПАРИСКИ ПЕРСПЕКТИВИ“ – ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА РОБЕРТ ЈАНКУЛОСКИ

ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ СО „ФОЛТИН“ ВО МКЦ

КАКО СЕ ИЗРАБОТУВААТ КРЕАЦИИ – ИЗЛОЖБА ВО ФРАНЦУСКИОТ ИНСТИТУТ