галакси фолд

Таг
2Вести

СМАРТФОНОТ НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ НА „САМСУНГ“ КОНЕЧНО ДОАЃА НА ПАЗАРОТ ВО СЕПТЕМВРИ

„САМСУНГ“ ГО ПРЕТСТАВИ „ГАЛАКСИ ФОЛД“, СМАРТФОН ШТО СЕ ОТВОРА ВО ТАБЛЕТ