Галапагос

Таг
7Вести

НАУЧНИЦИТЕ ПРВПАТ ОТКРИЈА БЕБИЊА НА РОЗОВА ИГУАНА НА ГАЛАПАГОС

ЕКВАДОР ЌЕ ГО ПРОШИРИ ПРИРОДНИОТ РЕЗЕРВАТ ГАЛАПАГОС ЗА 60.000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРИ

ДИКАПРИО ЌЕ ДОНИРА 43 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ОБНОВА НА ДИВИОТ СВЕТ НА ГАЛАПАГОС

ПЕТРА, ГАЛАПАГОС И БЛЕД МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО 2021

САУТ ЏОРЏИЈА – ЗАФРЛЕН БРИТАНСКИ ОСТРОВ БЛИСКУ ДО АНТАРКТИК СО НЕВЕРОЈАТНО РАЗНОВИДЕН ЖИВ СВЕТ

ЖЕЛКА КОЈА РЕЧИСИ САМА ГО СПАСИ СВОЈОТ ВИД КОНЕЧНО ОТИДЕ ВО ПЕНЗИЈА ОТКАКО НАПРАВИ 800 ПОТОМЦИ

ПРОНАЈДЕНА ЖЕЛКА ЗА КОЈА 110 ГОДИНИ СЕ ВЕРУВАЛО ДЕКА Е ИСЧЕЗНАТА