Ганс ен роузис

Таг
5Вести

ПОРАНЕШЕН МОДЕЛ ГО ТУЖИ АКСЛ РОУЗ ЗА НАВОДЕН СЕКСУАЛЕН НАПАД ОД 1989

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА НОВА ПЕСНА ПО 13 ГОДИНИ ПАУЗА (АУДИО)

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ПОТВРДИЈА ДЕКА ПРАВАТ НОВ АЛБУМ, ПРВ СО КЛАСИЧНАТА ПОСТАВА ОД 1993

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ИСФРЛИЈА ХОМОФОБИЧНА И РАСИСТИЧКА ПЕСНА ОД РЕИЗДАНИЕТО НА ПРВИОТ АЛБУМ