Гент

Таг
4Вести

БЕЛГИСКИОТ ГРАД ГЕНТ СО ГОЛЕМИ КРУГОВИ ЌЕ ГИ ДРЖИ НАДВОРЕШНИТЕ СОБИРИ ПОД КОНТРОЛА

ОТКАКО ГИ ИЗБРКА АВТОМОБИЛИТЕ ОД ЦЕНТАРОТ, ГЕНТ СЕГА Е ПОЧИСТ И ПОТИВОК ГРАД