Германија

Таг
51Вести

ГЕРМАНЦИТЕ КОИ ПОЛНАТ 18 ГОДИНИ ЌЕ ДОБИЈАТ ВАУЧЕР ОД 200 ЕВРА ЗА КУЛТУРНИ НАСТАНИ

ГЕРМАНИЈА ГО ПРЕТСТАВИ ПЛАНОТ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА, ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ ПОСЕДУВААТ ДО 30 ГРАМА

ИАКО УСПЕШЕН, ГЕРМАНИЈА ГО ПРЕКИНА ЕКСПЕРИМЕНТОТ СО МЕСЕЧНИОТ БИЛЕТ ОД 9 ЕВРА ЗА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

ГЕРМАНИЈА ВОВЕДЕ МЕСЕЧЕН БИЛЕТ ОД ДЕВЕТ ЕВРА ЗА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

ГЕРМАНЕЦ СИ ГО УКРАСИЛ СТАНОТ СО 444 НОВОГОДИШНИ ЕЛКИ

ГЕРМАНИЈА И ДАНСКА СЕ ПОВРЗУВААТ СО ПОДВОДЕН ТУНЕЛ ВРЕДЕН СЕДУМ МИЛИЈАРДИ ЕВРА

НОВАТА ВЛАДА НАЈАВИ ДЕКА ГЕРМАНИЈА ЌЕ СТАНЕ ПРВАТА ЕВРОПСКА ДРЖАВА КОЈА ЌЕ ЈА ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА

РЕГЕНЗБУРГ Е ДОМ НА НАЈСТАРИОТ РЕСТОРАН ЗА ГЕРМАНСКИ КОЛБАСИ НА СВЕТОТ

ШЕСТ МЕСЕЦИ ПО ПОРАЗОТ ОД МАКЕДОНИЈА, ГЕРМАНИЈА ПРВА ОБЕЗБЕДИ ПЛАСМАН НА СП 2022

ОД ДЕНЕСКА СЕ ПРОДАВААТ КАРТИТЕ ЗА МЕЧОТ СО ГЕРМАНИЈА, ЦЕНИТЕ СЕ ОД 100 ДО 500 ДЕНАРИ