„Гладијатор“

Таг
4Вести

„ГЛАДИЈАТОР 2“ ЌЕ СЕ СЛУЧУВА 25 ГОДИНИ ПО ДЕЈСТВОТО ОД ОРИГИНАЛОТ

РИДЛИ СКОТ ГО ПОДГОТВУВА ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ГЛАДИЈАТОР“

РАСЕЛ КРОУ ГО ПРОСЛАВИ РАЗВОДОТ СО АУКЦИЈА, ЌЕ ЗАРАБОТИ НАД ДВА МИЛИОНИ ДОЛАРИ

РАСЕЛ КРОУ ГИ ПРОДАВА СУВЕНИРИТЕ ОД „ГЛАДИЈАТОР“ ЗА ДА ГО ПРОСЛАВИ РАЗВОДОТ