Гластонбери

Таг
10Вести

ШТЕТНО НИВО НА ДРОГИ ПРОНАЈДЕНО ВО РЕКАТА ШТО ПОМИНУВА НИЗ ФЕСТИВАЛОТ ГЛАСТОНБЕРИ

ФЕСТИВАЛОТ ГЛАСТОНБЕРИ ОТКАЖАН ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД И СЕ СООЧУВА СО БАНКРОТ

ПОСЛЕДНОТО УМЕТНИЧКО ДЕЛО НА БАНКСИ Е ПАНЦИР

КАЈЛИ МИНОГ ПЛАЧЕШЕ ОД СРЕЌА НА ГЛАСТОНБЕРИ

СИГУРНО ЌЕ ИМА СОЛЗИ – КАЈЛИ МИНОГ СЕ ВРАЌА НА ГЛАСТОНБЕРИ 14 ГОДИНИ ОТКАКО ГО ОТКАЖА НАСТАПОТ ПОРАДИ РАК

КАРТОНСКИ ШАТОРИ И НЕКОРИСТЕЊЕ ПЛАСТИКА – КАКО ДА НЕ СЕ ЗАГАДУВА ПЛАНЕТАТА НА МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ?

НЕМА ВЕЌЕ МОРЕ ОД ЃУБРЕ – ФЕСТИВАЛОТ ГЛАСТОНБЕРИ ЗАБРАНИ ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

НАД 200.000 КАРТИ ЗА ФЕСТИВАЛОТ ГЛАСТОНБЕРИ СЕ РАСПРОДАЛЕ ЗА ПОЛОВИНА ЧАС