Глен Клоуз

Таг
4Вести

НЕ СЕ ЧУВСТВУВАМ КАКО ГУБИТНИК, МЕДИУМИТЕ ЈА ПРАВАТ ТАА ФАМА, ВЕЛИ ГЛЕН КЛОУЗ ПО ОСУМТЕ НОМИНАЦИИ ЗА ОСКАР

ОСКАРИ 2021 – ОСМА ШАНСА ЗА ТРИУМФ ЗА ГЛЕН КЛОУЗ, ПРВА НОМИНАЦИЈА ЗА БУГАРИЈА

НЕ ТРЕБАШЕ ВАКА ДА БИДЕ – ГЛЕН КЛОУЗ СЕГА Е НАЈГОЛЕМАТА ГУБИТНИЧКА ВО ХОЛИВУД

„НЕТФЛИКС“ И „МАРВЕЛ“ ИСПИШУВААТ ИСТОРИЈА НА ГОДИНАШНИТЕ ОСКАРИ