ХАЛИ БЕРИ И ГЛЕН КЛОУЗ ЌЕ ГЛУМАТ ВО ПРАВНА ДРАМА СО КИМ КАРДАШИЈАН

САД, (Вараети)

Хали Бери и Глен Клоуз треба да глумат заедно со Ким Кардашијан во драмска серија која ќе се емитува на платформата „Хулу“.

Серијата првпат беше најавена во декември 2023 и моментално е насловена „Сè е саем“. Како што беше објавено лани, серијата ќе се фокусира на женска адвокатска фирма во Лос Анџелес. Деталите за ликовите на Бери, Клоуз и Кардашијан се чуваат во тајност.

Клоуз има освоено три награди Еми, додека за Бери ова ќе биде една од ретките редовни телевизиски улоги.

(Фото: Вараети)