Ѓоко Танески

Таг
3Вести

ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ, НИКОЛА МИЦЕВСКИ И БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР ГОСТИ НА КОНЦЕРТОТ НА ЃОКО ТАНЕСКИ ВО ОХРИД

ПО ТРИЕСЕТ ГОДИНИ ЌЕ МИ СЕ ОСТВАРИ СОНОТ ДА ОДРЖАМ КОНЦЕРТ ВО АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ВО ОХРИД, ВЕЛИ ЃОКО ТАНЕСКИ

ОХРИЃАНИ И СТРУЖАНИ НАПРАВИЈА СПЕКТАКЛ СО ХИТОВИТЕ НА „ПИНК ФЛОЈД“