голф

Таг
9Вести

„ГОЛФ 8“ Е НАЈПРОДАВАНИОТ АВТОМОБИЛ ВО ЕВРОПА ВО 2020

ЛОНДОНСКИ „МАДАМ ТИСО“ ГО ПРЕОБЛЕЧЕ ТРАМП ВО ГОЛФЕР

„ФОЛКСВАГЕН“ ГО ПРЕТСТАВИ „ГОЛФ 8“, ВО ПОНУДА ЌЕ БИДАТ ПЕТ ХИБРИДНИ ВЕРЗИИ

ТРАМП И ОБАМА ЈА СЛАВАТ ПРВАТА ТИТУЛА НА ТАЈГЕР ВУДС ПО 11 ГОДИНИ КАКО НАЈГОЛЕМ СПОРТСКИ КАМБЕК

„ГОЛФ“ НАПОЛНИ 45 ГОДИНИ – НА СЕКОИ 41 СЕКУНДА СЕ ПРОДАВА ПО ЕДЕН ПРИМЕРОК

„ШКОДА“ ЈА ПРЕТСТАВИ „СКАЛА“, ЧЕШКИОТ ОДГОВОР НА „ГОЛФ“

„ФОЛКСВАГЕН“ ГО НАЈАВИ СВОЈОТ НАЈЕКСТРЕМЕН „ГОЛФ“ ДОСЕГА