Горан Стефановски

Таг
5Вести

ВО ДЕБАР МААЛО СЕ ЧЕСТВУВАШЕ ГОРАН СТЕФАНОВСКИ НА ДЕНОТ ШТО ЌЕ БЕШЕ НЕГОВ 71. РОДЕНДЕН

ФДУ ЌЕ ГО СЛАВИ ГОРАН СТЕФАНОВСКИ ОД 27 МАРТ ДО 27 АПРИЛ

ФОТОГАЛЕРИЈА – ПОКРАЈ ЧИНАРОТ ВО ДЕБАР МААЛО ЌЕ НЀ ЧЕКА ГОРАН ЗА МУАБЕТ

ТРИ НАГРАДИ ВО ЦРНА ГОРА ЗА ПРИЛЕПСКАТА ПРЕТСТАВА ПО ТЕКСТ НА ГОРАН СТЕФАНОВСКИ