Ѓорче Ставрески

Таг
7Вести

КРАТКИОТ ФИЛМ „ДАЛИ СИ МАЖ“ НА ЃОРЧЕ СТАВРЕСКИ ОД 1 ЈАНУАРИ НА „ЕЈЧ-БИ-О МАКС“

КРАТКИОТ ФИЛМ „ДАЛИ СИ МАЖ“ НА ЃОРЧЕ СТАВРЕСКИ УТРЕ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА ВО СИНЕПЛЕКС

„ИСЦЕЛИТЕЛ“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА

„ИСЦЕЛИТЕЛ“ НА СТАВРЕСКИ ОД 19 ЈУЛИ ИГРА ВО ГРЦИЈА

ЏЕЗ ЅВЕЗДАТА ФЕМИ КУТИ СО ФИЛХАРМОНИЈАТА ВЕЧЕРВА ВО ПАРК

СИНЕДЕЈС ОТВОРА СО „КВАДРАТОТ“ НА ОСTЛУНД И „МАЈКА!“ НА АРОНОФСКИ