градење

Таг
3Вести

ВИЕНА ДОБИ 300.000 НОВИ ЖИТЕЛИ ЗА 15 ГОДИНИ, НО ГРАДОТ НЕ СЕ ШИРЕШЕ, ТУКУ ПАМЕТНО ГО КОРИСТЕШЕ ПРОСТОРОТ

ФИРМА ОД ЊУЈОРК ГО КРЕНА 3-Д ПЕЧАТЕЊЕТО НА ПОВИСОКО НИВО ОТКАКО ИЗГРАДИ КУЌА ЗА ОСУМ ДЕНА

АНГЛИЈА ПЛАНИРА ИЗГРАДБА НА 320 КМ ДОЛГА ПАТЕКА ЗА ТЕСТИРАЊЕ НА САМОВОЗЕЧКИ ВОЗИЛА