гробница

Таг
6Вести

ГРАД НА МРТВИТЕ ВО РУСИЈА – МЕСТО КАДЕ ШТО СЕ ПОСТИГНУВА МИР СО СТРАВОТ ОД СМРТТА

КУЧИЊАТА ИМААТ НОС ЗА АРХЕОЛОГИЈА ОТКРИВАЈЌИ 3.000 ГОДИНИ СТАРИ ГРОБНИЦИ ВО ХРВАТСКА

АРТЕФАКТИ ОД ГРОБНИЦАТА НА ТУТАНКАМОН ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ НА ТУРНЕЈА НАДВОР ОД ЕГИПЕТ

ГРОБНИЦАТА НА ТУТАНКАМОН РЕНОВИРАНА ОД ШТЕТИТЕ ОД ТУРИСТИТЕ

ВО ЕГИПЕТ ОТКРИЕНА УНИКАТНА ГРОБНИЦА СТАРА 4.400 ГОДИНИ