Грузија

Таг
4Вести

НОВ СТАКЛЕН МОСТ ВО ГРУЗИЈА НУДИ МОЖНОСТ ДА СЕ ВОЗИ ВЕЛОСИПЕД ПОВРЗАН СО ЗИПЛАЈН

БЕРМУДА И БАРБАДОС СЕ ОТВОРААТ ЗА СТРАНЦИТЕ КОИ САКААТ ОТТАМУ ДА РАБОТАТ НА ДИСТАНЦА

ГРУЗИЈА ГИ ПРЕПОРАЧУВА СВОИТЕ ИЗОЛИРАНИ ПЛАНИНИ КАКО ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА БЕГСТВО ОД КОРОНАВИРУСОТ

ПО МАКЕДОНИЈА, ЏИЈАН ЕМИН И ХУАН АТКИНС ЈА ВООДУШЕВИЈА И ГРУЗИЈА