ПРЕДВРЕМЕ ПРОТЕЧЕ ТРЕЈЛЕРОТ ЗА ДОЛГООЧЕКУВАНАТА ВИДЕОИГРА „ГТА 6“, ИЗЛЕГУВА ВО 2025