хакерски напад

Таг
2Вести

ТРАМП ИМА ПОСЕБНА ЗАШТИТА НА ТВИТЕР, ПА НЕГОВИОТ ПРОФИЛ ПОТЕШКО СЕ ХАКИРА

„ЈАХУ“ ПОТВРДИ ДЕКА СИТЕ ТРИ МИЛИЈАРДИ ПРОФИЛИ БИЛЕ ХАКИРАНИ ВО 2013 ГОДИНА