ХБО

Таг
4Вести

БРИТАНСКАТА КРАЛСКА ПОШТА ЌЕ ИЗДАДЕ МАРКИ СО ЛИКОВИ ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ПРЕМИЕРИ НА ТВ-СЕРИИ ШТО ГИ ИСЧЕКУВАМЕ ВО 2018

КИМ КАТРАЛ ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕЦА ПОРАДИ УЛОГАТА НА САМАНТА ВО „СЕКСОТ И ГРАДОТ“

ПОСЛЕДНАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЌЕ СЕ СНИМА ЗА 15 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ПО ЕПИЗОДА