храна

Таг
13Вести

ПРАВИЛОТО ОД ПЕТ СЕКУНДИ Е МИТ, НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НЕ Е БЕЗБЕДНО ДА СЕ ЈАДЕ ХРАНА ОД ПОД

РОБОТ ДОСТАВУВА ХРАНА, КНИГИ И КОЗМЕТИКА НИЗ СТОКХОЛМ

ВО СВЕТОТ ГОДИШНО СЕ ФРЛААТ 923 МИЛИОНИ ТОНИ ХРАНА

АВСТРАЛИЈА ФРЛИ ОД ВОЗДУХ ЕДЕН ТОН МОРКОВИ И КОМПИРИ ЗА ГЛАДНИТЕ ЖИВОТНИ

НИГЕРИСКА УМЕТНИЦА ПРАВИ ПОРТРЕТИ ОД ОСТАТОЦИ ОД ХРАНА – ФОТОГАЛЕРИЈА

ГЕРМАНСКИ ДИЗАЈНЕР ПРАВИ КУЈНСКИ ПРЕДМЕТИ ОД ЈАЈЦА СО ПОМИНАТ РОК