Идрис Елба

Таг
13Вести

50. ИЗДАНИЕ НА КАЛЕНДАРОТ НА „ПИРЕЛИ“ ГИ СЛАВИ ЦРНИТЕ ЛУЃЕ, ИДРИС ЕЛБА И НАОМИ КЕМБЕЛ МЕЃУ МОДЕЛИТЕ

И ИДРИС ЕЛБА ПОЗИТИВЕН НА КОРОНАВИРУС

ИДРИС ЕЛБА СЕ ОЖЕНИ СО КАНАДСКИ МОДЕЛ ВО МАРОКО

ИДРИС ЕЛБА ЌЕ ГО ЗАМЕНИ ВИЛ СМИТ ВО „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 2“

ИДРИС ЕЛБА ЌЕ НАСТАПИ НА „КОАЧЕЛА“ И ВО ИДНИНА ПЛАНИРА ПОВЕЌЕ ДА СЕ ПОСВЕТИ НА МУЗИКАТА

МАЈКА МИ ЌЕ БИДЕ МНОГУ ГОРДА – ИДРИС ЕЛБА ИЗБРАН ЗА НАЈСЕКСИ МАЖ НА ПЛАНЕТАТА

НЕ СУМ СЛЕДНИОТ ЏЕЈМС БОНД, ВЕЛИ ИДРИС ЕЛБА

ИДРИС ЕЛБА НАВЕСТИ ДЕКА Е СЛЕДНИОТ ЏЕЈМС БОНД

ИДРИС ЕЛБА ВЛЕГУВА ВО „БРЗИ И БЕСНИ“