игралиште

Таг
2Вести

ИГРАЛИШТАТА ГИ ДИЗАЈНИРАВМЕ ДА БИДАТ СЛАТКИ И СИМПАТИЧНИ И ДА БУДАТ НОСТАЛГИЈА, ВЕЛАТ СЦЕНОГРАФИТЕ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“

ДЕТСКИТЕ ИГРАЛИШТА НИЗ СВЕТОТ ИЗГЛЕДААТ ТИВКО И НАПУШТЕНО СРЕДЕ ПАНДЕМИЈАТА (ФОТОГАЛЕРИЈА)