Индијана Џонс 5

Таг
6Вести

ХАРИСОН ФОРД ДОЈДЕ ВО КАН ЗА ПРЕМИЕРАТА НА СВОЈОТ ПОСЛЕДЕН „ИНДИЈАНА ЏОНС“

ОБЈАВЕНИ НАСЛОВОТ И ТРЕЈЛЕРОТ ЗА ПЕТТИОТ ДЕЛ НА „ИНДИЈАНА ЏОНС“

ПРЕМИЕРАТА НА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“ ОДЛОЖЕНА ЗА ЈУЛИ 2023, ПРЕД 81. РОДЕНДЕН НА ХАРИСОН ФОРД

МАДС МИКЕЛСЕН ВЛЕГУВА ВО „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“

ХАРИСОН ФОРД НА 80 ГОДИНИ ЌЕ ГО СНИМА ПЕТТИОТ И ПОСЛЕДЕН ФИЛМ ЗА ИНДИЈАНА ЏОНС

СТИВЕН СПИЛБЕРГ НЕМА ДА ГО РЕЖИРА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“