инсталации

Таг
4Вести

СО ТРИ ИНОВАТИВНИ ИНСТАЛАЦИИ, АМЕРИКАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ НАПРАВИЈА КИНЕТИЧКА „НАСЕЛБА“ НА ФЕСТИВАЛОТ КОАЧЕЛА

БРНИНГ МЕН 2023 ПРЕД ДОЖДОТ И КАЛТА ДА ГО УПРОПАСТАТ КРАЈОТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ВЕЧЕРВА ПОЧНУВА 2. ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА ВО СКОПЈЕ