Исус

Таг
7Вести

СКОРСЕЗЕ ГОДИНАВА ЌЕ ГО СНИМА ФИЛМОТ ЗА ИСУС, ЌЕ ТРАЕ САМО 80 МИНУТИ

СТАТУАТА НА ИСУС ВО РИО ЈА ПОЗДРАВИ ТЕЈЛОР СВИФТ ПРЕД ДОАЃАЊЕТО ВО БРАЗИЛ

СКОРСЕЗЕ СЕ СРЕТНА СО ПАПАТА И НАЈАВИ СНИМАЊЕ ФИЛМ ЗА ИСУС

БРАЗИЛ ИЗГРАДИ ПОВИСОКА СТАТУА НА ИСУС ОД ОНАА ВО РИО

РИО ГО ОДБЕЛЕЖА 90. РОДЕНДЕН НА СТАТУАТА НА ИСУС, ПРЕД ПАНДЕМИЈАТА ЈА ПОСЕТУВАА ДВА МИЛИОНИ ЛУЃЕ ГОДИШНО

БРАЗИЛ ГРАДИ ПОВИСОКА СТАТУА НА ИСУС ОД ОНАА ВО РИО

НОВО ДЕЛО НА БАНКСИ СЕ ПОЈАВИ ВО ХОТЕЛОТ СО НАЈЛОШ ПОГЛЕД НА СВЕТОТ