Ив Сен Лоран

Таг
5Вести

ЛУКСУЗНИ МОДНИ БРЕНДОВИ ЌЕ ПРАВАТ ХИРУРШКИ МАСКИ

НАОМИ КЕМБЕЛ ЅВЕЗДА НА РЕВИЈАТА НА „ИВ СЕН ЛОРАН“ ВО ПАРИЗ

КАТРИН ДЕНЕВ СОБРА МИЛИОН ДОЛАРИ ОД ПРОДАЖБАТА НА ФУСТАНИТЕ ОД ИВ СЕН ЛОРАН

МУЗАТА НА ИВ СЕН ЛОРАН, КАТРИН ДЕНЕВ, ЈА ПРОДАВА ЛИЧНАТА КОЛЕКЦИЈА НА НЕГОВИ КРЕАЦИИ

ПЕТ ПРИЧИНИ ЗОШТО ТРЕБА ДА СЕ ПОСЕТИ МУЗЕЈОТ НА ИВ СЕН ЛОРАН ВО ПАРИЗ