Јамајка

Таг
12Вести

ЈАМАЈКА РАЗВИВА ПСИХОДЕЛИЧЕН ТУРИЗАМ И ОТВОРА ЦЕНТРИ ЗА УЖИВАЊЕ ВО МАГИЧНИ ПЕЧУРКИ

ЛЕГЕНДАРНИОТ БОБ ТИМ НА ЈАМАЈКА СЕ ВРАЌА НА ОЛИМПИЈАДАТА ПО 24 ГОДИНИ ПАУЗА

ОЛИМПИСКАТА ШАМПИОНКА ТОМПСОН-ХЕРА НА ПЕТ СТОТИНКИ ДО СВЕТСКИОТ РЕКОРД НА 100 МЕТРИ

ЕЛЕЈН ТОМПСОН-ХЕРА ОСТАНУВА КРАЛИЦАТА НА СПРИНТОТ, ГО ОДБРАНИ И ЗЛАТОТО НА 200 МЕТРИ

40 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА БОБ МАРЛИ, НЕГОВОТО НАСЛЕДСТВО И НАТАМУ СИЛНО ОДЕКНУВА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

ЦРНИТЕ ЖЕНИ ДОМИНИРААТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА МИС – КРУНАТА НА МИС СВЕТ ЗАМИНА ВО ЈАМАЈКА

ДАНИЕЛ КРЕГ СЕ ПОВРЕДИЛ, ЗАПРЕНО СНИМАЊЕТО НА НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД

РЕГЕ МУЗИКАТА ЌЕ БИДЕ ЗАШТИТЕНА ОД ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

РИЈАНА ВО ГОЛЕМА ТАЈНОСТ ГО СНИМА НОВИОТ АЛБУМ, ДОСЕГА Ѝ СЕ ПОНУДЕНИ 500 СНИМКИ