Јемен

Таг
4Вести

ВО ЈЕМЕН ГРАДЕЛЕ ОБЛАКОДЕРИ СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРЕД ЊУЈОРК И ДУБАИ И ДЕНЕС УШТЕ СЕ ЖИВЕЕ ВО НИВ

ИСТРАЖУВАЧИ ПРВПАТ СЕ СПУШТИЈА ВО „БУНАРОТ НА ПЕКОЛОТ“ ВО ЈЕМЕН И НЕ ПРОНАЈДОА ДЕМОНИ И ДУХОВИ

БУНАРОТ НА ПЕКОЛОТ ВО ЈЕМЕН Е МИСТЕРИОЗНО ЧУДО НА ПРИРОДАТА ШТО НИКОЈ ДОСЕГА НЕ ГО ИСТРАЖИЛ

ЈЕМЕН РАЗВИВА ЕКОТУРИЗАМ НА СОКОТРА СРЕДЕ ВОЈНАТА КОЈА НЕ ГО ДОПРЕ УНИКАТНИОТ АРХИПЕЛАГ