Ју Ту

Таг
7Вести

„ЈУ-ТУ“ ЗА 10 ГОДИНИ ПРОДАЛ КАРТИ ЗА КОНЦЕРТИ ВО ВРЕДНОСТ ОД МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

ЕД ШИРАН ЈА ЗАВРШИ ДВЕ И ПОЛГОДИШНАТА ТУРНЕЈА ОД 666 МИЛИОНИ ФУНТИ

ЕД ШИРАН ГО УРНА РЕКОРДОТ НА „ЈУ-ТУ“ ЗА НАЈГОЛЕМА ТУРНЕЈА НА СИТЕ ВРЕМИЊА

ЕД ШИРАН СО НАЈУСПЕШНАТА ТУРНЕЈА ВО 2018, ЗАРАБОТИЛ РЕЧИСИ ПОЛОВИНА МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

НА БОНО МУ ОТКАЖА ГЛАСОТ ВО БЕРЛИН, НО ВЕЛИ НЕ Е НИШТО СЕРИОЗНО

„ЈУ ТУ“ СТАНА ПРВ БЕНД СО АЛБУМ БРОЈ ЕДЕН ВО ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИИ ПО РЕД

ЈУ ТУ ИМ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА ЖРТВИТЕ НА БОМБАШКИОТ НАПАД ВО МАНЧЕСТЕР НА БЕСПЛАТНИОТ КОНЦЕРТ ВО ЛОНДОН