јутјубер

Таг
2Вести

ОСУМГОДИШНО МОМЧЕ Е НАЈПЛАТЕНА ЅВЕЗДА НА ЈУТЈУБ СО 26 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ШЕСТГОДИШНА ЈУТЈУБЕРКА ОД ЈУЖНА КОРЕЈА КУПИЛА ИМОТ ОД ОСУМ МИЛИОНИ ДОЛАРИ