Јужна Африка

Таг
11Вести

РОЈ ПЧЕЛИ УБИ ДЕСЕТИЦИ РЕТКИ ПИНГВИНИ ВО ЈУЖНА АФРИКА

ВОЗ ПАРКИРАН НА МОСТ ВО ЈУЖНА АФРИКА СЕ ПРЕТВОРА ВО ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛ

ЛАВОВИТЕ ВО ЈУЖНА АФРИКА УЖИВААТ ВО МИРОТ И ТИШИНАТА БЕЗ ЛУЃЕТО

СО 207 ВКУСОВИ НА МИЛКШЕЈК, РЕСТОРАН ВО КЕЈПТAУН Е ГИНИСОВ РЕКОРДЕР

ЈУЖНА АФРИКА ГО ДОБИ ПРВИОТ РЕСТОРАН СО ОБРОЦИ САМО СО ИНСЕКТИ

НОВИ ИЗВОРИ НА НАФТА ЗАГРОЗУВААТ РИБИ ПОСТАРИ ОД ДИНОСАУРУСИ

ВО „ЦРНИОТ ПАНТЕР“ СЕ ЗБОРУВА НА ЕДЕН ОД НАЈТЕШКИТЕ ЈАЗИЦИ НА СВЕТОТ