К2

Таг
6Вести

КАРДИОХИРУРГОТ САШКО КЕДЕВ ГО ИСКАЧИ ВТОРИОТ НАЈВИСОК ВРВ НА СВЕТОТ К2

НЕПАЛСКИТЕ ПЛАНИНАРИ КОИ ПРВИ ГО ИСКАЧИЈА ВРВОТ К2 ВО ЗИМА ПРЕЧЕКАНИ КАКО ХЕРОИ ДОМА

НЕПАЛСКИ ПЛАНИНАРИ ИСПИШАА ИСТОРИЈА ОТКАКО ПРВИ ГО ИСКАЧИЈА ВРВОТ К2 ВО ЗИМСКИ УСЛОВИ

ГРУПА ПЛАНИНАРИ ТРГНА ВО ИСТОРИСКО ЗИМСКО ИСКАЧУВАЊЕ НА ВРВОТ К2, КОЈ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ЗЕДЕ 86 ЖИВОТИ

ПОЛЈАК СТАНА ПРВ ЧОВЕК КОЈ СО СКИИ СЕ СПУШТИЛ ОД ВРВОТ К2

РУСИНОТ УРУБКО ГО ПРЕКИНА „САМОУБИСТВЕНИОТ“ ОБИД ДА ГО ИСКАЧИ К2 ВО ЗИМА