Камала Харис

Таг
4Вести

И СОПРУГОТ НА КАМАЛА ХАРИС ИСПИША ИСТОРИЈА КАКО ПРВИОТ ВТОР ГОСПОДИН НА САД

МАЈКА МИ ДОШЛА ОД ИНДИЈА ВО САД ЗАШТО ВЕРУВАЛА ДЕКА ВАКВИ МОМЕНТИ СЕ МОЖНИ ТУКА, ИЗЈАВИ КАМАЛА ХАРИС ПО ПОБЕДАТА НА ИЗБОРИТЕ

ЏО БАЈДЕН ГО ОБЕЛЕЖАА ПЕТ ДЕЦЕНИИ ПОЛИТИЧКА КАРИЕРА И ЖИВОТНИ ТРАГЕДИИ

КАМАЛА ХАРИС – ЖЕНА КОЈА СО ЏО БАЈДЕН ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ГО УРНЕ ДОНАЛД ТРАМП