Камерен Оркестар

Таг
4Вести

КОНЦЕРТ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР КАМПАНИА СО МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ ВО СКОПЈЕ

ВЕЛЕС ГО ДОБИ КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР „АНГЕЛ ШУРЕВ“

„БРАВО, МУЗИЧАРИ ОД МАКЕДОНИЈА“ – МЕДИУМИТЕ ВО КАЗАХСТАН ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ЗА ПРВПАТ СО КОНЦЕРТИ ВО КАЗАХСТАН