Камерон Дијаз

Таг
6Вести

КАМЕРОН ДИЈАЗ ОБЈАВИ ВРАЌАЊЕ ВО ХОЛИВУД ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА

СИ НАЈДОВ МИР ОТКАКО ГО НАПУШТИВ ХОЛИВУД, ВЕЛИ КАМЕРОН ДИЈАЗ

ЗАВРШИВ СО ГЛУМАТА, ВЕЛИ КАМЕРОН ДИЈАЗ

НАУЧНАТА-ФАНТАСТИКА НА СПИЛБЕРГ „ИГРАЧ БРОЈ 1“ ВО СКОПСКИТЕ КИНА