Карл Лагерфелд

Таг
12Вести

СТАНОТ НА ДИЗАЈНЕРОТ КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД ВО ПАРИЗ СЕ ПРОДАВА ЗА 10 МИЛИОНИ ЕВРА

ЏАРЕД ЛЕТО ОБЛЕЧЕН КАКО МАЧКА НА МЕТ ГАЛА ПОСВЕТЕНА НА КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ОТКАКО НАСЛЕДИ НЕГОВИ МИЛИОНИ, МАЧКАТА НА КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД Е ЅВЕЗДА НА ИНСТАГРАМ И ИМА СВОЈ МЕНАЏЕР

ОМАЖ НА ШАНЕЛ И ЛАГЕРФЕЛД НА ПРВАТА РЕВИЈА НА НЕГОВАТА НАСЛЕДНИЧКА ВИРЖИНИ ВИЈАР

ЗИМСКА БАЈКА НА „ШАНЕЛ“ ЗА ПОСЛЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЛАГЕРФЕЛД

ПОСЛЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЛАГЕРФЕЛД ЗА „ФЕНДИ“ ПРЕТСТАВЕНА ДЕН ПО НЕГОВАТА СМРТ

МАЧКАТА НА ЛАГЕРФЕЛД МОЖЕ ДА НАСЛЕДИ ДЕЛ ОД НЕГОВОТО БОГАТСТВО ОД 150 МИЛИОНИ ФУНТИ

КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД – МОДНА СУПЕРЅВЕЗДА КОЈА НИКОГАШ НЕ ПРЕСТАНА ДА ТВОРИ