казино

Таг
3Вести

ЛАС ВЕГАС НА ПОЛНОЌ ГИ ОТВОРИ КАЗИНАТА ЗА ПРВПАТ ПОСЛЕ ДВА И ПОЛ МЕСЕЦИ

ЛАС ВЕГАС ГИ ОТВОРА КАЗИНАТА НА 4 ЈУНИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ И ПОЕВТИНИ ХОТЕЛИ

КАЗИНО ДИЗАЈНИРАНО ОД ЗАХА ХАДИД ПОСМРТНО ОТВОРЕНО ВО МАКАО