Кејт Мос

Таг
3Вести

КЕЈТ МОС И ЌЕРКА Ѝ ЛАЈЛА ЅВЕЗДИ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО ПАРИЗ

ЌЕРКАТА НА КЕЈТ МОС ДЕБИТИРАШЕ НА МОДНИТЕ ПИСТИ НА 18 ГОДИНИ

ЌЕРКАТА НА КЕЈТ МОС СТАНА ЗАШТИТНО ЛИЦЕ НА МАРК ЏЕЈКОБС НА 16 ГОДИНИ