Кевин Харт

Таг
5Вести

КЕВИН ХАРТ МУ ДАДЕ УЛОГА ВО СВОЈОТ СЛЕДЕН ФИЛМ НА ЛЕКАР ОД ЊУ ЏЕРСИ

ЗА ПРВПАТ ПО 30 ГОДИНИ, НЕМА ДА ИМА ВОДИТЕЛ НА ОСКАРИТЕ

ЕЛЕН ДЕЏЕНЕРИС СЕ ЗААНГАЖИРА КЕВИН ХАРТ ДА СЕ ВРАТИ КАКО ДОМАЌИН НА ОСКАРИТЕ

КЕВИН ХАРТ СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД ОСКАРИТЕ ПОРАДИ СТАРИ ХОМОФОБИЧНИ ИЗЈАВИ

КОМИЧАРОТ КЕВИН ХАРТ ЈА ДОБИ „НАЈНЕПОСАКУВАНАТА РАБОТА ВО ХОЛИВУД“ – ВОДИТЕЛ НА ОСКАРИ