Кевин Спејси

Таг
23Вести

НЕДОЛИЧНО ДОПИРАВ ЛУЃЕ ВО МИНАТОТО, НЕ СФАЌАВ ДЕКА НЕ ГО САКААТ ТОА, КАЖА КЕВИН СПЕЈСИ

КЕВИН СПЕЈСИ ЈА ОБНОВУВА АКТЕРСКАТА КАРИЕРА ВО ЕВРОПСКИ НИСКОБУЏЕТНИ ФИЛМОВИ

ВИ БЛАГОДАРАМ ШТО ИМАВТЕ МАДИЊА ДА МЕ ПОКАНИТЕ, КАЖА КЕВИН СПЕЈСИ ЗА НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО ВО ТОРИНО

СЕ ПЛАШЕВ ДА ОТКРИЈАМ ДЕКА СУМ ГЕЈ ЗАШТО ТАТКО МИ БЕШЕ НЕОНАЦИСТ И ХОМОФОБ, КАЖА КЕВИН СПЕЈСИ

КЕВИН СПЕЈСИ МОРА ДА ИМ ПЛАТИ 31 МИЛИОН ДОЛАРИ НА АВТОРИТЕ НА СЕРИЈАТА „КУЌА ОД КАРТИ“

КЕВИН СПЕЈСИ МОРА ДА ПЛАТИ 31 МИЛИОН ДОЛАРИ ЗА ОТКАЗОТ ВО СЕРИЈАТА „КУЌА ОД КАРТИ“

КЕВИН СПЕЈСИ ЈА ДОБИ ПРВАТА ФИЛМСКА УЛОГА ПО ОБВИНУВАЊАТА ЗА СЕКСУАЛЕН НАПАД

КОЛКУ ПОВЕЌЕ СИ РАНЕТ, ТОЛКУ СТАНУВАШ ПОГОЛЕМ – КЕВИН СПЕЈСИ ЧИТАШЕ ПОЕЗИЈА ВО РИМ

КЕВИН СПЕЈСИ КАКО ФРЕНК АНДЕРВУД СЕ БРАНИ ОД НОВОТО ОБВИНЕНИЕ ЗА СЕКСУАЛЕН НАПАД

ФИНАЛЕТО НА „КУЌА ОД КАРТИ“ ДОАЃА НА 2 НОЕМВРИ, ЛИКОТ НА КЕВИН СПЕЈСИ Е ПОЧИНАТ