Киборг

Таг
4Вести

ПРВИОТ САМОСТОЕН КОНЦЕРТ НА „КИБОРГ“ ВЕЧЕРВА ВО МКЦ

„КИБОРГ“ СО САМОСТОЕН КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 6 ДЕКЕМВРИ

ИМА 900.000 СЛЕДБЕНИЦИ НА ИНСТАГРАМ, А НЕ НИ ПОСТОИ

„ТАКСИРАТ“ ГИ ВРАЌА „КИБОРГ“ НА СЦЕНА ПО 20 ГОДИНИ